Hey! Ik ben Sander.

Sander Evering is geboren in 1981 en is afgestudeerd 1e graads docent lichamelijke opvoeding.

Hij heeft meer dan vijftien jaar ervaring op gebied van duikopleidingen bij de organisaties GUE, PADI en IANTD. Naast opleidingen is Sander gespecialiseerd in onderhoud van ademapparatuur en kun je regelmatig artikelen van hem lezen in het magazine ‘Duiken’.
Als duiker is hij overal onder water te vinden, in warm en koud open water tot en met diepe wrakken en grotten.

Tegenwoordig houdt Sander zich op gebied van lesgeven voornamelijk bezig met de trainingen van GUE; de Global Underwater Explorers.
Dat is een kleine non-profit duikorganisatie die zich vooral richt op exploratie en conservatie projecten om wereldwijd alles onder water in kaart te brengen en te beschermen.
De trainingen die binnen deze organisatie worden gegeven zijn dan ook gericht op samenwerken tijdens projecten, technisch duiken, grotduiken en natuurlijk ook sportduiken in open water.

Vanwege het wereldwijd samenwerken is er een hoge mate van standaardisatie in procedures en duikmaterialen. Wil je meer weten over deze organisatie neem dan eens een kijkje op www.gue.com of neem contact op met Sander Evering: sander@gue.com

divearound organiseert deze unieke trainingen met regelmaat in Dwingeloo zelf. Wil je meer info over de planning en de mogelijkheden, neem dan contact op met Jeroen of Jolise!

Met vriendelijke groet,

Sander Evering