cursus auto te water

divearound nieuws week 12, 2016

Weer een aparte week achter de rug!
Dinsdag ochtend nog Cursus Auto Te Water en duik overleg in zwembad Westerbork, en een uur laten staan we in ons droogpak wederom op de brink in Dwingeloo bij de Riete met Cursus Auto Te Water.
Tv opnames voor de Japanse tv! In april zal het uitgezonden worden in Japan, uiteraard volgt op de site en facebook het linkje van het filmpje, dat zal vast hilarisch worden, onze Nederlandse woorden worden gevoiced over. Wij kunnen niet wachten! Crew Andries, Peter, Jeroen N, André, Dirk en Jolise bedankt!

Zaterdag weer een klus dagje met de Auto Te Water, er wordt hard gewerkt om de laatste hand aan de nieuwste verbeteringen te leggen 😉

Zondag een “normaal” dagje.. Dat wil zeggen een duik en Cursus Auto Te Water dagje in zwembad Smilde. Er stond een uitje op de planning van mede duikvereniging Aquanostra. Dankzij de vakkundige crew liep alles weer op bandjes! Bedankt Hans, Jeroen, Brent, Peter, Sebastiaan, Jelte, Jeroen N en Jolise
Intro Thom heeft een fijn PADI Introductie duikje gemaakt met PADI divemaster Richard.
Ook duikteam lid Jan kwam weer zijn duikje maken zoals hij dat elke keer weer gezellig doet.
Daarnaast nog een belangstellende duiker welke zijn brevet net op vakantie had gehaald, welkom bij ons diveteam Michiel!

  • hapjes van jan radix!
  • Cursus Auto Te Water
  • cursus auto te water
  • Cursus Auto Te Water

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp WhatsApp ons!