PADI TOUCH Nederlands

PADI TOUCH Nederlands, start NU!

YES, hij is er! De PADI Touch Nederlands, dus geen Engelstalige of het eLearning pakket of zelfs nog ouder; een gewoon papieren boek in een saai leslokaal…NEE, JIJ kan NU beginnen met het nieuwe digitale leren bij PADI Dive Resort divearound, wij zijn echt 1 van de eersten die dit aanbieden.

Op dit moment zijn de eerste codes PADI TOUCH Nederlands beschikbaar bij divearound en alle nieuwe PADI Scuba Diver en PADI Open Water Diver cursisten kunnen hier dus direct mee starten!

Neem contact op met divearound om snel een code te ontvangen of koop hem zelf in via PADI, zorg wel dat je aan ons Dive Resort gekoppeld bent want je wilt natuurlijk wel de kwaliteit van divearound tijdens jouw begeleiding!

Wil je eerst de PADI TOUCH Nederlands bekijken? Dat kan bij ons op de duikschool in Dwingeloo of nog even in het Engels via het volgende linkje; PADI TOUCH

DUIK NU bij divearound betekent dat je ook vrijwel direct kan starten met je PADI duikbrevet, dus eerst met de digitale theorie via Touch en daarna met het praktijk gedeelte op maat!
Elke zaterdag starten we en op zondag kan JIJ je PADI al op zak hebben! Het duikbrevet zit diezelfde dag nog in je mailbox!

EN op maandagavond doen wij altijd onze begeleide buitenduiken…dus…direct alweer lekker het water in!
En dat voor maar 10 euro voor de duikleider want elke nieuwe Scuba Diver cursist krijgt het eerste kwartaal diveteam kado en daarmee kan je dus gratis basis uitrusting meekrijgen!

Het zwembad is zelfs helemaal gratis…en dat elke zaterdagavond en zondagochtend…heerlijk in een prachtig buitenbad tussen de bossen…maar wel 25 graden!
divearound is niet voor niks HET PADI Dive Resort in het hart van Noord-Nederland!
Check via deze link het diveteam nog maar eens wanneer je al duiker bent of door wilt na je brevet!
Onze koffie en thee wordt vers gezet 🙂

Wanneer begin JIJ?

Bel Jeroen op 06-46313670 mochten er nog vragen zijn!
Start Nu met PADI TOUCH Nederlands voor Scuba Diver of Open Water duikbrevet en er gaat een nieuwe wereld voor je open!

bestel PADI TOUCH Nederlands

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp WhatsApp ons!