Een beter Milieu begint bij jezelf!

Wat maken wij er een zooitje van als mensheid…of niet?
Steek jij je hoofd in het zand en zegt dat je toch niet het verschil kan maken?
Natuurlijk wel!
Als we maar met genoeg mensen zijn dan kan je wat voor elkaar krijgen…Wees kritisch en denk na…verdiep je in wat weetjes en laat je stem horen;

De AWARE-week wordt georganiseerd rond ‘PADI Torchbearer 5‘, het raamwerk dat nu en in de toekomst een leidraad vormt voor de activiteiten die we ondernemen. We kunnen er dan voor zorgen dat onze individuele bijdrage voor een gezonde toekomst van de mensheid en onze planeet meer effect zal hebben door op te treden als collectief. Tijdens de AWARE-week zullen we elke dag één van de vijf doelen belichten en activiteiten ontplooien. Alle met aandacht voor de veiligheid van onszelf en onze gemeenschap:

  1. Opkomen voor de zee
  2. Verantwoordelijkheid nemen
  3. Duiken met een doel
  4. Onze ecologische voetafdruk verkleinen
  5. Gaan voor duurzaamheid

Jouw lidmaatschap maakt het verschil.
Door een voorbeeld te zijn en je duikers en plaatselijke gemeenschap te vragen samen met jou op te komen voor de zee, maak je het onschatbare verschil voor zowel de mensheid als de planeet. Als PADI-lid speel JIJ een zeer belangrijke rol bij door anderen te stimuleren onze zee te helpen beschermen. Of je dat nu op of onder water doet of virtueel, stimuleer de mensen om je heen om deel te nemen aan de AWARE-week. Inspireer hen ook ambassadeur voor de zee te worden, om samen met jou op te komen voor de onderwaterwereld waar we allemaal zo van houden.

Zet nu de eerste stap.
Mocht je dit nog niet al gedaan hebben, word dan een PADI-ambassadeur voor de zee door je hiervoor op te geven via padi.com/onebillion.

Een gemeenschap van ambassadeurs voor de zee

PADI is een lidmaatschapsorganisatie van fakkeldragers. Ons logo staat symbool voor gedurfd leiderschap en kracht. De duiker op de blauwe planeet draagt ​​een fakkel. Hiermee is hij het lichtend voorbeeld voor onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om ambassadeurs te zijn voor de waterwereld. Pak de fakkel voor de zee op en vraag je duikers en de mensen in je plaatselijke omgeving om samen op te komen voor de zee. Zo, maak je een onschatbaar verschil voor zowel de mensheid als onze planeet.