Leer Snorkelen

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Leer Snorkelen… Echt iedereen kan het in korte tijd leren, gewoon doen! Zonde om niet onder water te gaan kijken, water beslaat 71% van onze wereld! We kunnen je in korte tijd de basis bijbrengen, met de juiste tips en tricks kan je strak heerlijk op prachtige plekken van de wereld van het onderwater leven… Read more »

Spoedcursus PADI duikbrevet

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Wil je niet te lang wachten en ook geen tijd ‘verbruiken’ op je vakantie adres dan is een Spoedcursus PADI Duikbrevet misschien iets voor jou! De PADI Scuba Diver cursus van 1 tot 3 dagen en het vervolg daarna voor PADI Open Water Diver van 1 tot 3 dagen geeft al aan hoeveel ruimte er… Read more »

PADI SEAL TEAM, Speciaal voor onze KIDS!

Geplaatst door & opgeslagen onder .

padi seal team

Speciaal voor de jongeren onder ons hebben wij een aantal Instructeurs die het super leuk vinden om voor de kids les te geven! Het PADI Seal Team is echt heel gaaf om te doen. De kids kunnen op een erg leuke manier al heel veel van duiken leren. En vanaf 8 jaar kan je beginnen!… Read more »

Auto Te Water Cursus, DOEN!

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Weet JIJ wat je moet doen bij Auto Te Water?? JA? wachten tot de auto volloopt? NEE, fout! Bij onze Auto Te Water cursus ga je direct eruit door de ruit! Klik hier om te weten te komen wat je wel moet doen wanneer je met een Auto Te Water komt en wat wij als… Read more »