Zwemles Drenthe

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Ook via de bekende PADI duikorganisatie kan je zwemlessen volgen. Neem voor meer informatie over persoonlijke begeleiding, te volgen traject en kosten contact op met ons!

Technisch duiken: PADI, GUE of IANTD?

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Technisch duiken is niks meer en niks minder dan een Specialisatie in onze mooi duikhobby! Maar voor deze opleidingen heb je dan ook een echte Specialist nodig als instructeur. Wij van divearound weten precies wat we wel en niet kunnen, wij zijn te druk met de basis voor nieuwe duikers goed neer te zetten Daarom… Read more »

Bedrijfshulpverlener, BHV Drenthe

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Bedrijfshulpverlener, BHV Drenthe PADI Dive Resort divearound heeft z’n eigen BHV instructeur binnen de PRO crew! Daarnaast zijn er meerdere EFR instructeurs die het EHBO gedeelte kunnen geven. Neem voor cursus op maat voor u of voor uw bedrijf contact op en wij helpen u verder!

Leer Snorkelen

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Leer Snorkelen… Echt iedereen kan het in korte tijd leren, gewoon doen! Zonde om niet onder water te gaan kijken, water beslaat 71% van onze wereld! We kunnen je in korte tijd de basis bijbrengen, met de juiste tips en tricks kan je strak heerlijk op prachtige plekken van de wereld van het onderwater leven… Read more »

EHBO (EFR/CFC)

Geplaatst door & opgeslagen onder .

EHBO Help! Een ongeluk, paniek! ik weet niet wat ik moet doen??? Of; hey daar gebeurt wat, ik kan helpen! Deze cursus is geschikt voor iedereen, dus ook voor niet-duikers! In 1 dag leer je wat je kunt doen in het geval er iemand hulp nodig heeft. Je wordt niet opgeleid voor arts of verpleegkundige… Read more »

PADI SEAL TEAM, Speciaal voor onze KIDS!

Geplaatst door & opgeslagen onder .

padi seal team

Speciaal voor de jongeren onder ons hebben wij een aantal Instructeurs die het super leuk vinden om voor de kids les te geven! Het PADI Seal Team is echt heel gaaf om te doen. De kids kunnen op een erg leuke manier al heel veel van duiken leren. En vanaf 8 jaar kan je beginnen!… Read more »

Duiken met een beperking, IAHD

Geplaatst door & opgeslagen onder .

rolstoel duiken

Duiken met een beperking IAHD staat voor International Association for Handicapped Diverrs. De IAHD is een non-profit organisatie welke opgericht is om mensen met een handicap toch de kans te gunnen te genieten van onze mooie onderwaterwereld! Duikschool divearound is gespecialiseerd in het duiken met minder valide mensen, niet alleen vanwege een aantal zware revalidaties… Read more »

Workshop Duiken, ook bij U!

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Workshop Duiken voor bedrijven en feestjes! Dat kan via duikschool divearound! Eigenlijk is een Workshop Duiken hetzelfde als een Introductieduik (normaal 100 euro pp) Maar het kan per persoon veel goedkoper als we minder duiktijd per persoon gaan gebruiken. De duiktijd is de de periode dat je echt in of onder water bent. Om als… Read more »