corona en duiken

Geplaatst door: / / in: Nieuws.

Aan alle crewleden, diveteamleden, cursisten en zakelijke contacten van divearound. Ook wij nemen het Corona Virus serieus.Hoewel de meningen sterk uiteenlopen en niet iedereen overtuigd is van de ernst, van wat sommigen een griepje noemen, gaan wij voorlopig dicht tot 1 mei. Duiken is ‘maar’ een hobby en ieders gezondheid is 1 van de belangrijkste… Read more »

intro duik

Geplaatst door: / / in: Nieuws.

1e en 3e woensdag van de maand is het diveteam uurtje in Lhee.Maar soms hebben we ook ruimte voor intro’s en dat was vandaag het geval. Super leuk dat er 3 nieuwe duikers onder water gingen en met de 3 instructeurs Jolise, Dirk en Jeroen was het dus eigenlijk 1 op 1 les! En weet… Read more »

auto te water Twello

Geplaatst door: / / in: Nieuws.

Daar zijn we weer, vaste prik zo langzamerhand. We doen al jaren zaken met de afdeling Veilig Verkeer Nederland afdeling Eerbeek-Hall, super goed weer van deze organisatie. Ook deze keer weer volop animo, binnen 7 uur waren alle plekken bezet. 100 deelnemers was weer een prachtig getal natuurlijk, hoewel er een paar (Corona?) afmeldingen waren… Read more »

emergency first responder

Geplaatst door: / / in: Nieuws.

Weer een leuk dagje met verbandjes, poppen en pleisters!In deze 1 daagse EHBO cursus werd naast Reanimatie ook oa de AED behandeld. Primaire Care & Secondary Care klinkt ook best chic en als je wilt weten wat je dan precies leert tijdens onze Emergency First Response kan je langskomen en het lesmateriaal komen bekijken! Instructeur… Read more »

PADI Equipment Specialty

Geplaatst door: / / in: Nieuws.

Vandaag was er weer een PADI Equipment Specialty.De beide cursisten hebben weer veel bijgeleerd van Instructeur Dennis. Flessen checken, automaten in elkaar zetten, droogpak voorbereiding, verschil tussen trimvesten en wings, welk masker is nou toch de juiste … En zo kan je wel een paar uur vullen met heel veel leuke dingen.Uitrusting genoeg bij divearound!… Read more »