Geplaatst door: / / in: Nieuws.

Advanced! Ja lache, niet teveel druk erop en toch mooie duikjes maken. Vandaag 3 Adventure Dives voor Elise om haar PADI Advanced te halen, Gefeliciteerd en op naar Rescue! Ook nieuwe instructeur Marten gefeliciteerd met de eerste afgeronde divearound opleiding, dat er nog vele mogen volgen 🙂 Naast de Navigatie en Nacht was er ook… Read more »

Geplaatst door: / / in: Nieuws.

Een keertje een intro… Een keertje wat klooien met droogpak.. Veel leuke spullen aangeschaft… Alle theorie al lang klaar… En nu? Duiken! De echte start van de PADI Open Water cursus voor Hans, leuk! Zwembad Lhee dus rustig beginnen maar deze cursus op maat gaat echt met een leuke planning veel ervaring op leveren! Top… Read more »

Geplaatst door: / / in: Nieuws.

Altijd gaaf die Rescue Skills Er komt echt veel info pop je af in die paar uurtjes zwembad. Maar nu even trainen en dan komt het goed met het eindscenario! Zondag 28 april hebben we nog een Rescue START in de duiktoren Enschede, je kan nog mee! Vandaag was het ook weer eens een nieuw… Read more »

Geplaatst door: / / in: Nieuws.

We zijn alweer een paar donderdagen open! Vele diveteam en crew leden zijn al langs geweest maar niet iedereen weet het; 1600-2000 Vullen uit buffers. Winkel open om uitrusting door te nemen en (online) te bestellen. Inlopen voor info. Theorie mogelijkheden. En gezelligheid! 2000-2100 Borreluurtje! Geen moeilijke dingen meer, gewoon maffe duikerspraat 🙂

Geplaatst door: / / in: Nieuws.

Ja het was weer gezellig druk vandaag in zwembad Lhee 🙂 Vandaag maar eens een keer 2 uurtjes achter elkaar want het paste niet in 1x 60 minuten… Verschillende PADI Intro groepjes, meerdere Scuba Divers, Divemasters (in opleiding) DSD Leaders (in opleiding) Instructeurs en natuurlijk diveteam leden, leuk! En met dit mooie weer iedereen enthousiast… Read more »

Geplaatst door: / / in: Nieuws.

Omdat het volgende week weer erg druk lijkt te worden hadden we vandaag een extra uurtje voor het diveteam ingepland. Tevoren was er veel animo maar het was of de griep of het mooi tuinzitweer of slecht met klok kijken vandaag nadat het uur verzet was haha Dus het hele bad heerlijk voor maar een… Read more »

duik vakantie Atlantis

Geplaatst door: / / in: Nieuws.

Maak kans op een last minute duik vakantie naar Atlantis! Wij zijn ook reisbureau via PADI TRAVEL en bieden superleuke (duik) vakanties aan. De Actie; Tel het aantal verstopte PAASEIEREN op www.divearound.com App dit aantal snel naar Jolise op 0652116763. Maandagavond 1800 uur sluit de inzending en volgt er meer info over de winnaar!