Project Aware 2020

Geplaatst door: / / in: Nieuws.

Supergoed dat we afgelopen zondag weer zo’n 20 diveteam leden bij het Blauwe Meer enthousiast zagen opruimen.Het is boven en onder water weer netjes schoongemaakt, toppers! Alles over Project Aware 2020 lees je hier.

Geplaatst door: / / in: Nieuws.

Maandag 18 mei zijn we weer open gegaan..en vandaag, 19 mei direct weer het water in, heerlijk! Corona Proof was prima te doen, best grappig om te zien hoe duikers nu hun eigen wetsuit proberen dicht te krijgen, hahaEr zijn hier en daar wat uitdagingen maar dit gaat de duikbranche vast oplossen! 2 PADI Divemasters… Read more »

eerste duik ruinerwold

Geplaatst door: / / in: Nieuws.

Maandag, 11 mei 2020, het is weer zo ver..Er mag weer gedoken worden na 2 maand van niet-duiken vanwege Corona. 2 maand maar? Ja valt best mee he, dat was toch niet heel erg voor de fun duikers?Ook al was het mooi weer, er zijn ergere dingen in het leven! En we zijn erg benieuwd… Read more »

duikvijver nederland

Geplaatst door: / / in: Nieuws.

Corona maatregelen divearound, update 2, 8 mei 2020. De persconferentie van afgelopen woensdag was vrij duidelijk:Iedereen mag weer de deur uit voor niet noodzakelijke dingen.Daarnaast mag je weer met meerdere personen gaan buitensporten.Wat iedereen dus ook zelf bedacht had…voorheen mocht dit NIET. Het diveteam mag vanaf maandag weer FUN duikjes maken, top!Vullen kan dus ook… Read more »

corona en duiken

Geplaatst door: / / in: Nieuws.

Aan alle crewleden, diveteamleden, cursisten en zakelijke contacten van divearound. Ook wij nemen het Corona Virus serieus.Hoewel de meningen sterk uiteenlopen en niet iedereen overtuigd is van de ernst, van wat sommigen een griepje noemen, gaan wij voorlopig dicht tot 1 mei. Duiken is ‘maar’ een hobby en ieders gezondheid is 1 van de belangrijkste… Read more »

intro duik

Geplaatst door: / / in: Nieuws.

1e en 3e woensdag van de maand is het diveteam uurtje in Lhee.Maar soms hebben we ook ruimte voor intro’s en dat was vandaag het geval. Super leuk dat er 3 nieuwe duikers onder water gingen en met de 3 instructeurs Jolise, Dirk en Jeroen was het dus eigenlijk 1 op 1 les! En weet… Read more »