Geplaatst door: / / in: Nieuws.

Weer een PADI Open Water erbij, echt heel goed gedaan 🙂 Waar de meeste crewleden lekker voor de kachel blijven zitten ging jij gewoon lekker 2 dagen duiken! Vanochtend weer lekker warm het zwembad in, ook voor diveteam leden waren we natuurlijk weer open. En dan vanmiddag voor de 2e keer naar Ruinerwold, waar het… Read more »

Geplaatst door: / / in: Nieuws.

Ja hoor, er moet altijd iemand de eerste zijn 😉 Gefeliciteerd Susanne met je PADI Scuba Diver Brevet! Hele maand februari gewacht op mooi weer en beter dan vandaag kon ook haast niet 😉 Ook nu weer het voordeel van 7 dagen in de week een zwembad beschikbaar en 1 Instructeur met 2 Divemasters als… Read more »

Geplaatst door: / / in: Nieuws.

Vandaag even relaxen onder water in zwembad Lhee. Even geen drukte met opleidingen of intro. Het was al druk zat met van alles en nog wat aan regelwerk en morgen begint er alweer een PADI Scuba Diver Cursus. En dus vandaag ook lekker ruimte voor een stuk of 10 diveteam leden! Van alles en nog… Read more »

Geplaatst door: / / in: Nieuws.

Op woensdag ochtend een PADI Introductie duik? Jazeker dat doen wij ook, alle dagen het zwembad beschikbaar is toch wel prettig he 😉 Ga je op vakantie, heb je wat tijd over en wil je hier een keer duiken uit proberen of je PADI halen? Het kan! Vandaag gezellig met 2 intros, een Scuba Diver,… Read more »

Geplaatst door: / / in: Nieuws.

Ja niet iedereen is naar de duikbeurs 😉 Het was een vaste dag in zwembad Lhee en ook nu weer goed bezocht! 6 PADI introductie duikers werden begeleid door 2 DSD Leaders, 1 Divemaster en 2 Rescue Duikers. Natuurlijk verliep dat weer erg soepeltjes dus wie weet hebben we zo weer nieuwe deelnemers aan de… Read more »

Geplaatst door: / / in: Nieuws.

Altijd leuk als de nieuwe PADI Regional Manager langs komt! Margriet vond nog de tijd, in deze drukke beurs periode, om naar het hoge noorden te komen.. Nieuwtjes, cijfertjes, aanbiedingen…van alles en nog wat..wordt vervolgd 😉 Helemaal top natuurlijk dat ze op het PADI hoofdkantoor ook hebben opgemerkt dat 2018 een top jaar voor divearound… Read more »