diveteam divearound 2023

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Versie 20230328. Yes! JIJ hebt je duikbrevet 🙂 En wat nu…lekker duiken natuurlijk! En dat het liefste met een gezellige groep mensen die OOK goed zijn opgeleid. Niet je brevet er zo nu en dan bij pakken en alleen maar naar kijken.. Nee…kom lekker het water in! Je kan natuurlijk deze hele pagina op je… Read more »

Lifeguard Zwembad

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Welkom bij de Lifeguard Zwembad opleiding van duikschool divearound! Wil jij Toezichthouder Zwembad worden of is uw organisatie op zoek naar een juiste opleiding voor uw mensen? Dan is onze Lifeguard opleiding via het SSI Systeem een juiste keus! Vanuit vele jaren ervaring op toezicht gebied is deze opleiding ontstaan. Niet alleen vanuit de theorie… Read more »

Zwemles Drenthe

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Ook via de bekende PADI duikorganisatie kan je zwemlessen volgen. Neem voor meer informatie over persoonlijke begeleiding, te volgen traject en kosten contact op met ons!

Overnachting en lekker eten in Drenthe

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Overnachting Drenthe vanwege meerdere dagen duiken of gewoon ff lekker een paar dagen vakantie eraan plakken? Dat kan! Dwingeloo is zeer toeristisch en je kan dus kiezen uit verschillende mogelijkheden. Van kamperen bij de boer, bed en breakfast tot een luxe hotel. Hier een aantal toppers; An De Esch ligt net buiten het dorpje Dwingeloo… Read more »

DUIK NU!

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Duiken; Waar ga JIJ beginnen en waar wil je naar toe? Check het via het volgende overzicht via deze link! Cursus Auto Te Water Klik hier indien je meer wilt weten over deze leuke en leerzame activiteit! Voor bedrijven; Voor meer info klikt u hier.

Technisch duiken: PADI, GUE of IANTD?

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Technisch duiken is niks meer en niks minder dan een Specialisatie in onze mooi duikhobby! Maar voor deze opleidingen heb je dan ook een echte Specialist nodig als instructeur. Wij van divearound weten precies wat we wel en niet kunnen, wij zijn te druk met de basis voor nieuwe duikers goed neer te zetten Daarom… Read more »

Paintball Drenthe

Geplaatst door & opgeslagen onder .

PaintBall Drenthe. Een mooie aanvulling op duiken of Auto Te Water bij divearound maar natuurlijk ook los te boeken!

Lasergame Drenthe, gaaf !!!

Geplaatst door & opgeslagen onder .

Lasergame Drenthe in Dwingeloo. Een mooie aanvulling op PADI Introductie duiken of Cursus Auto Te Water bij divearound. Maar natuurlijk ook los te boeken! Naast onze duikschool in Dwingeloo beschikken wij over een mooi stukje terrein midden in de bossen, ideaal voor Lasergame Drenthe! Lasergamen in Dwingeloo en Oranje op onze locaties of op uw… Read more »