Feestje of Bedrijfs Uitje in Drenthe?

Bedrijfsuitje plannen in Drenthe bij divearound

Ben je op zoek naar een leuk adresje voor jouw bedrijfsuitje in Drenthe, Groningen of regio Amsterdam? PADI Dive Resort divearound organiseert graag jouw avontuurlijke personeelsuitje. Dit doen wij eventueel in combinatie met een heerlijke bedrijfsbarbecue. Zo is een gezellig, te gek en geslaagd teamuitje gegarandeerd!

Avontuurlijk dagje weg met personeel

In principe kunnen we alles voor je regelen op het gebied van leuke bedrijfsuitjes. We verzorgen teambuildingsactiviteiten als een introductieduik, een cursus Auto Te Water of een combinatie hiervan. De teambuilding organiseren we voor groepen tot 100 personen. De nadruk ligt op deze 2 activiteiten, maar natuurlijk zijn er veel meer opties voor jouw bedrijfsuitje in Groningen, Drenthe of regio Amsterdam. Zo zijn wij tevens in staat om activiteiten als lasergamen, paintballen, Oud Hollandse Spellen, segway rijden, indoor skiën, GPS-tochten, mountainbiken, vlotbouwen, klimmen in een toren, survivallen en meer voor jou en je team te verzorgen.

Na een duik of spannende activiteit kan je de dag optioneel afsluiten met een lekkere barbecue. Hierbij krijgt iedereen 5 stukken vlees en een aantal drankjes, waaronder fris en bier. De ideale manier om een gezellig bedrijfsuitje vol inspanning af te sluiten.

Betaling

De prijs van het groepsuitje hangt volledig af van het aantal personen en de gewenste activiteiten. Wanneer je contact met ons opneemt ontvang je spoedig een offerte op maat. De betaling dient minimaal een week van te voren binnen te zijn.

Een bedrijfsuitje laten organiseren door divearound in Drenthe, Groningen of regio Amsterdam? Neem contact op via de contactpagina. We helpen je graag verder.

Schrijf je nu in! Of bel direct